+385 95 532 6241 , +385 98 600 278

Politika privatnosti

Politika privatnosti na web stranicama opisuje kako postupamo s osobnim podacima koje zaprimamao tijekom vašeg posjeta i korištenja apartmanisvetimartin.eu web stranica.
U nastavku Politike privatnosti možete jasno i transparentno saznati:

  • podatke koje prikupljamo,
  • načine na koje prikupljamo podatke,
  • načine na koje štitimo podatke,
  • s kime dijelimo prikupljene podatke,
  • koje kolačiće i alate korisitimo,
  • kako možete ostvariti svoja prava.

Podaci koje prikupljamo

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail, telefon, IP adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni.
Sve vaše osobne podatke čuvati ćemo u tajnosti, nećemo distribuirati, objavljivati ili davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Vaše osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku, a u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo.
Poštujemo vašu privatnost te obrađuje vaše osobne podatke u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679.

Poruke u elektroničkom obliku

Kad nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) vaše osobne podatke po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili to činite putem kontakt obrazaca ili forme za prijavu koji se nalaze na web stranici,  prikupljene osobne podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših upita i zahtjeva.
Kontaktiranjem putem kontakt obrazaca ili forme te elektroničkom poštom ispunjavate svoje podatke (kontakt, ime i prezime, a u tekstu poruke navodite neke podatke o sebi). Ti su podaci dostupni isključivo nama a koji su upućeni u svrhu rješavanja vašeg upita. Podatci poslani elektroničkom poštom mogu biti dostupni i pružatelju hosting usluge na čijoj infrastrukturi je smješten e-mail poslužitelj tvrtke.

 

Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo za vrijeme postojanja web stranice.
Ovlašteni ste u svako doba zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke imamo u našim bazama, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo. To ćete učiniti tako da putem kontakt adrese dostavite obavijest s vašim zahtjevom. Ukoliko postavite jedan od takvih zahtjeva, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i da pritom vaše osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo .
Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima. Međutim, na web stranicai pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila zaštite privatnosti na drugim web stranicama mogu biti drugačija od Pravila zaštite privatnosti na apartmanisvetimartin.eu.
Na našim web stranicama možemo vam ponuditi i korištenje društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Instagram i sl.) koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka. Stoga vas molimo da se upoznate s Pravilima zaštite privatnosti koja se primjenjuju na drugim web stranicama i na društvenim mrežama.

 

Kolačići

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na web stranici. Kolačići predstavljaju skup podataka koji stranica koju posjećujete šalje vašem pregledniku.
Kada pristupite pojedinoj stranici, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranici).
To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na apartmanisvetimartin.eu potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke.
Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja web stranice.
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

 

Statistika poslužitelja

apartmanisvetimartin.eu prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

 

Vaša privola

Korištenjem apartmanisvetimartin.eu web stranice pristajete i slažete se sa uvjetima politike privatnosti.

 

Promjena politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na apartmanisvetimartin.eu stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 02. studenog 2019. godine.